Valentijnsdag 2019

Novotel Den Haag City Centre geeft een romantische overnachting weg voor twee personen. Wil jij kans maken op deze heerlijke prijs? Maak dan snel samen met jouw partner een foto bij de harten die in De Passage hangen. Tag ons, gebruik de hashtag #DePassage of mail je foto!

De Passage heeft een mooie verrassing voor jou en je geliefde. In samenwerking met Novotel City Centre bieden wij jou de kans om heerlijk bij te komen met alle nodige luxe en rust. Een overnachting voor twee, midden in het centrum van Den Haag in De Passage. Binnenkort lees je meer over hoe je kan maakt op deze prachtige prijs. 

De drie prachtige harten die vanuit elke ingang te zien zijn hangen tot maandag in De Passage! Tijd om helemaal in de Valentijnssfeer te komen.   

De Passage en haar winkels heten je van harte welkom tijdens Valentijnsdag. Gezellig struinen door de gangen van De Passage om vervolgens bij te komen met een heerlijk kopje koffie.

Valentijnsdag 2018

Met liefde hebben wij gewerkt aan een Valentijnswens. Een wens die niet alleen vertaald is in een prachtig beeld ontwikkeld door onze Haagse Street Artist, maar brengt ons ook even terug naar waar wij – De Passage – vandaan komen; Theater!

De Passage is een uniek stuk erfgoed en zelfs opgenomen in de UNESCO familie. Daar zijn we trots op en brengen dat graag onder de aandacht.

Die aandacht vestigen we deze keer op de kunst van ‘het eigentijds blijven’, zelfs in de omhelzing van onze creatieve voorouders die De Passage tot stand hebben laten komen.

Om die reden hebben we ook lokaal street art talent Sophia den Breems gevraagd een nieuwe verbeelding te maken van liefde. Een liefde van iedereen; nieuwe liefde, oude liefde, vriendenliefde en zo veel meer liefde allemaal te vinden op onze eigen Haagse stoep.

Terwijl we geïnspireerd raken door ons theatrale erfgoed, het begrip ‘romantische films’ en het idee dat iedereen wel een favoriete liefdespassage heeft die een liefde oproept. Quotes waarbij die herinnering, het verlangen en dromen bij elkaar komen in verbeelding.

In de episodische micro film ‘In lijn der Liefde’ word deze zoektocht ook vormgegeven. De kans voor ontmoeting, De toevallige ontdekking van iets moois. Zowel in mens als in materiaal. Het avontuur ven het samenkomen. En het ‘nieuw’ wat uit een samen zijn kan voortvloeien. Een inbeelding die context alleen kan verwezenlijken.

En de potentie van die verbeelding trekken we graag door – verder dan Valentijn alleen en het enkele beeld op de tote die 10 februari op te halen is in De Passage*.
We doen dat door alle verbeeldingen die Sophia heeft gemaakt op kaarten te drukken en in de tote te stoppen – zodat jij die weer kunt delen met je eigen liefdes.

Maar, let op!

Een van de kaarten is er ook om aan ons terug te “sturen”.  Je maakt dan kans op een winkeltegoed van wel €300,00!
En niet alleen een winkeltegoed, maar ook een Personal Passage Shopper die je zal helpen de beste items te spotten.
Zet je e-mailadres op de kaart, deponeer deze in een van de rode brievenbussen die verspreid in De Passage staan en pak die liefde nog even mee.

We wensen je veel passie deze dagen en plezier met je tote,
Alle liefs,
De Passage

Een liefdesblik vol verwachting
Mijn eigen Valentijn Verrassing

Word verliefd in De Passage 💕💕

Kom jouw – echt Haagse – Verrassing voor Valentijn ophalen op Zaterdag 10 februari in De Passage.
Samen in een lijn der liefde.