TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE 2018

Stem, zoek en win

Als bezoeker van TINK kan je zelf bepalen welke etalages de publieksprijs gaan winnen. Dit kan je doen door met de TINKflyer in de hand de route te lopen en op deze flyer aan te geven wie volgens jou het verdient te winnen. De flyers liggen bij de deelnemende winkels en bij TINK stations. Dit zijn horecazaken in de binnenstad die allen een speciaal TINK aanbod aanbieden bestaande uit een warm drankje en een versnapering. Zo kun je tussen het stemmen door even rustig bij TINKEN. Lekker! Stemmen kan tot en met 19 december. Bekijk de etalages goed, want wie weet vind je daar Tinker bell. Zij verstopt zich in één van de vele deelnemende etalages. Degene die TINK vindt, wint! Maak een selfie met TINK, post deze op Instagram en/of Facebook voorzien van de hashtag #tinkthehague en maak kans op fantastische prijzen. Zoals een set design TINK-oorbellen of een hotelovernachting voor twee! Zodra Tinker bell ontdekt is, fladdert ze verder en verstopt zich weer in een volgende etalage.

De winter komt eraan, het wordt sneller donker, dus hebben we behoefte aan ‘Light!’. De zevende editie van ‘TINK amazing shop windows The Hague’ staat dit jaar volledig in het teken van licht, in de breedste zin van het woord. Tijdens de winterperiode zal de stad op diverse plekken feestelijk verlicht worden en zo ook De Passage. Denk aan de iconische kerstboom midden in De Passage en sfeerverlichting in de gangen die bijdragen tot een sfeervolle winkelervaring.
Winkelend publiek kan vanaf zaterdag 8 december stemmen op de mooiste winkeletalages in de
verschillende winkelgebieden in de Binnenstad en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs.
Overigens maakt het publiek hierdoor zelf kans op mooie prijzen zoals shoptegoed van € 150.
Ga voor meer informatie naar thinkthehague.

Think 2017

Deelnemers De Passage TINK Amazing Shop Windows 2017

Dit jaar doen er weer diverse winkels uit De Passage mee met de TINK The Hague amazing shop windows wedstrijd.

Hieronder de deelnemers uit De Passage:
Dok Cookware
P.W. Akkerman
Calexis KIDS
Calexis Schoenmode
Sam Friday
MY BRAND
The Body Shop

Op: https://www.tinkthehague.com/etalageroute/ staan alle deelnemers en hier kan ook gestemd worden!

TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE – STARS EDITION 2017

Tink laat winteretalages stralen in de wintermaanden.
Thema dit jaar: Stars
De winter is in aantocht en we maken ons klaar voor de leukste winterwedstrijd van Nederland: Tink Amazing Shop Windows The Hague. Een wedstrijd waarbij retail gefuseerd wordt met een hoop creativiteit en cultuur. Diverse thema’s van de etalagewedstrijd als ‘Kiss’ en ‘A Royal Winter’ sierden afgelopen winters de etalages van winkels in de Haagse Binnenstad en ook dit jaar worden de ondernemers uitgedaagd om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van de Binnenstad Den Haag te creëren. Met spanning wordt uitgekeken naar de creatieve invulling van het thema van dit jaar: ‘STARS’.

In december vind je in de Binnenstad Den Haag spectaculaire winteretalages. Ook dit jaar barst de strijd weer los tussen Haagse ondernemers die elkaar aftroeven in creativiteit. Wie heeft de mooiste etalage? TINK 2017 zal plaatsvinden van 8 t/m 20 december, waarna op de 21ste de winnaars van deze etalagewedstrijd bekend worden gemaakt. De etalages zijn te bewonderen t/m 25 december.

Bekijk hier alle etalages en stem: https://www.tinkthehague.com/etalageroute/ 

TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE 2016

Dit jaar werd er weer volop gestemd op de prachtige etalages van de ondernemers in Den Haag. Voor de 5e keer op rij werd Tink Amazing Shop Windows The Hague georganiseerd en ook deze keer gingen de ondernemers onderling de strijd aan om de waardering van de jury en het publiek te verkrijgen voor de mooiste, leukste of meest bijzondere etalage. Waarbij het thema ‘A Royal Winter’ was, geïnspireerd op de Britse ‘Royal Collection’ (Kunstcollectie van het Britse Koninklijk Huis met werken van Nederlandse Gouden Eeuw-schilders, nu te bewonderen in museum het Mauritshuis).

Ook de ondernemers in de Passage hebben natuurlijk weer meegedaan maar behoorden helaas dit jaar niet tot één van de winnaars.

Meer informatie over de winnaars en de wedstrijd: www.tinkthehague.com

winnaars

68-bijenkorf

57-dok

55-calexis

56-p-w-akkerman2

59-van-os2 58-calexis