• shoppingnight

Shopping Night 2018

July 9th, 2018|0 Comments

Shopping Night The Hague 2018 was again a great success! Thank you all for the positive reactions and for coming of course! All photos can be found at: https://www.facebook.com/ShoppingNightDH/

  • shopping night

ShoppingNight 2018 – Fête de la Mer

June 1st, 2018|0 Comments

ShoppingNight 2018 Fête de la Mer’, The Hague City Centre turns blue, white and red! During the 12th edition of ShoppingNight, the biggest shopping event of the Netherlands, The Hague’s City Centre will turn into [...]

Route Binnenstad ShoppingNight 30 juni 2017

Om je alvast op te warmen voor de ShoppingNight Den Haag 2017 op vrijdag 30 juni, hierbij een overzicht van de gebieden!

Geheel verdeeld in de primaire kleuren van Mondriaan; geel, blauw, rood, wit, grijs en zwart. Stippel jij je route vast uit?

Meer informatie op: http://www.shoppingnight.nl/

Binnenstad Den Haag gehuld in Mondriaan-kleuren tijdens ShoppingNight 30 juni 2017

Thema: Boogie Woogie Wonderland geïnspireerd door Mondriaan

Vrijdag 30 juni 2017 vindt de 11e editie van de ShoppingNight Den Haag plaats. Tot middernacht kunnen bezoekers winkelen in de héle binnenstad, maar daar blijft het niet bij. De straten kleuren rood, geel en blauw. Van tape art tot filmvertoningen en van muziek-, dans- en zang-voorstellingen: alles staat in het teken van de viering van het Mondriaan-jaar. In de winkelstraten van de Haagse binnenstad genieten bezoekers van een veelkleurig en veelzijdig programma met cultuur, fashion, entertainment en lekker eten & drinken. De winkels openen haar deuren tot middernacht en ontvangen de bezoekers gastvrij met een hapje en een drankje, muziek en tal van aanbiedingen waar iedere shopaholic blij van wordt.

Binnenstad als openluchtpodium
Piet Mondriaan was geïnspireerd door de dynamiek van de stad, in zijn geval New York. Tijdens de ShoppingNight zal de Haagse Binnenstad ook die sfeer uitstralen. Stichting Marketing Haagse Binnenstad heeft de ambitie om bezoekers cultuur te laten ervaren in de open ruimte. Daarbij is de binnenstad een groot openluchtpodium waar de buzz van de stad tot in de late uurtjes doorgaat. Wie deze lente door de stad wandelt, ziet dat Mondriaan goed vertegenwoordigd is door de ondernemers. Street art in de vorm van raamstickers kleuren heel Den Haag. Daar doet Stichting Marketing Haagse Binnenstad tijdens de ShoppingNight nog een schepje bovenop!

Kleur in de binnenstad
Het thema van de ShoppingNight Den Haag 2017 is Boogie Woogie Wonderland, een speelse variant gebaseerd op de titel van het laatste schilderij van Piet Mondriaan: Victory Boogie Woogie. Het stratenplan van New York inspireerde Mondriaan om dit schilderij te maken als plattegrond van de stad. De naam van het schilderij verwijst naar muziek waar Mondriaan erg van was gecharmeerd. Deze elementen komen terug op 30 juni. Wie een bezoek brengt aan de ShoppingNight waant zich in een wonderland waar het kleurenpalet van Piet Mondriaan op een eigentijdse manier wordt gecombineerd met zijn favoriete muziek. Een gele zone in de Hoogstraat, het stadscentrum kleurt blauw en een combinatie van kleuren in de Grote Marktstraat met red tape street art geven de binnenstad een vrolijke uitstraling. De Passage wordt omgedoopt tot sfeervolle jazzclub waar zwart-wit foto’s je mee terug in de tijd nemen. De primaire kleuren en de muziek dragen bij aan het ultieme urban nightlive gevoel, een mix van winkelen, muziek, cultuur en uitgaan tot middernacht.

Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.shoppingnight.nl.

ShoppingNight Den Haag viert tienjarig jubileum

Haagse binnenstad hangt de slingers op voor jarig evenement
Shoppen met korting is altijd een feest, maar op vrijdag 24 juni is shoppen in Den Haag extra feestelijk. De Haagse ShoppingNight viert dan haar tiende verjaardag en zet met het thema Celebrations de binnenstad op z’n kop. Natuurlijk zijn de straten versierd en zijn er foodtrucks, spelletjes en bandjes. De winkels zijn zoals altijd geopend tot middernacht en shopaholics kunnen hun hart ophalen met de mooiste aanbiedingen. Na middernacht kun je dan meteen je nieuwe outfit aan, want op diverse locaties in de Haagse binnenstad zijn after parties te vinden. Dus zet de datum in je agenda, want dit feestje wil je niet missen. Vanaf 17.00 uur staat de taart klaar.

Uitnodiging
Je bent hierbij uitgenodigd voor het leukste verjaardagsfeestje van het jaar. ShoppingNight viert haar tiende verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Celebrations is het thema en dus is de hele binnenstad versierd met slingers en ballonnen. Start je avond in één van de vele restaurants met de Goodiebag Bite, een heerlijke dagschotel inclusief goed gevulde goodiebag. Je bent dan helemaal klaar voor deze speciale avond. Overal op straat is entertainment. Er spelen bandjes, er wordt salsa gedanst en er zijn van allerlei spelletjes te doen en te zien. En dan niet de oud-Hollandse variant maar urban style, denk aan street basketbal en double Dutch springtouw, maar ook demo’s van bootcamps en free runners. Maar ook aan de kleine durfals is gedacht en speciaal voor hen is er het pleintje met de echte Mexicaanse pinata’s en draait de nostalgische draaimolen haar rondjes. De winkels zijn geopend tot middernacht en delen geweldige kortingen uit. Dj’s zorgen voor een op en top party stemming. Op straat en in de winkels wordt getrakteerd op bubbels en allerlei lekkernijen. Wie dan nog honger heeft: overal in de stad zijn foodtrucks te vinden die het smakelijkste streetfood serveren. En na middernacht gaat het feestje door met after parties en bioscoop nachtvoorstellingen met de beste feel good films.

Tien jaar ShoppingNight
ShoppingNight is door de jaren heen uitgegroeid tot een spectaculair evenement zoals geen ander. Het begon ‘klein’ met 50.000 bezoekers maar groeide al snel uit tot een groots evenement met ruim 100.00 bezoekers uit Den Haag en daarbuiten. Draaide het in het begin vooral om nachtelijke shopsessies met veel kortingen, tegenwoordig is het een compleet evenement met food, shopping en entertainment. ShoppingNight gaat met haar tijd mee en heeft ter ere van haar tiende verjaardag een nieuwe website (vanaf mei online). De speciale winkel app shopkaart.nl biedt wederom een secret service met geheime VIP-aanbiedingen, die je tijdens de avond door middel van push berichten ontvangt.

Overige informatie over ShoppingNight
Datum :        vrijdag 24-06-2016
Tijd :             17:00 uur – 0.00 uur
Entree :        gratis
Locatie :       Haagse binnenstad
Website :      www.shoppingnight.nl
Facebook :   www.facebook.com/ShoppingNightDH

Hearts Up

February 11th, 2019|0 Comments

The three beautiful hearts that can be seen from each entrance will be up until Monday in De Passage! Time to get into the Valentine's Day spirit.

Valentine’s Day

February 11th, 2019|0 Comments

De Passage and her shops welcome you during Valentine's Day. Stroll through the corridors of De Passage to relax and end your shopping day with a delicious cup of coffee.

December gift wrapping service

December 8th, 2018|0 Comments

A beautifully wrapped gift contributes to the experience of giving and receiving a gift. Therefore, De Passage will be offering a gift wrapping service on the following days.

TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE 2018

November 30th, 2018|0 Comments

Vote, search and win Those visiting TINK get to decide which shop windows deserve the audience prize. Get hold of the TINK flyer and follow the route to give your vote. Flyers are available at [...]