• shoppingnight

Shopping Night 2018

juli 9th, 2018|0 Comments

ShoppingNight Den Haag 2018 was weer een daverend succes! Iedereen bedankt voor de positieve reacties en voor het komen natuurlijk! Alle foto's kun je vinden op: https://www.facebook.com/ShoppingNightDH/

  • shopping night

ShoppingNight 2018 – Fête de la Mer

juni 1st, 2018|0 Comments

ShoppingNight 2018 Fête de la Mer’, op vrijdag 29 juni kleurt Binnenstad Den Haag blauw, wit, rood! De 12e editie van de ShoppingNight, het grootste winkelevenement van Nederland, staat volledig in het teken van Feest [...]

Route Binnenstad ShoppingNight 30 juni 2017

Om je alvast op te warmen voor de ShoppingNight Den Haag 2017 op vrijdag 30 juni, hierbij een overzicht van de gebieden!

Geheel verdeeld in de primaire kleuren van Mondriaan; geel, blauw, rood, wit, grijs en zwart. Stippel jij je route vast uit?

Meer informatie op: http://www.shoppingnight.nl/

Binnenstad Den Haag gehuld in Mondriaan-kleuren tijdens ShoppingNight 30 juni 2017

Thema: Boogie Woogie Wonderland geïnspireerd door Mondriaan

Vrijdag 30 juni 2017 vindt de 11e editie van de ShoppingNight Den Haag plaats. Tot middernacht kunnen bezoekers winkelen in de héle binnenstad, maar daar blijft het niet bij. De straten kleuren rood, geel en blauw. Van tape art tot filmvertoningen en van muziek-, dans- en zang-voorstellingen: alles staat in het teken van de viering van het Mondriaan-jaar. In de winkelstraten van de Haagse binnenstad genieten bezoekers van een veelkleurig en veelzijdig programma met cultuur, fashion, entertainment en lekker eten & drinken. De winkels openen haar deuren tot middernacht en ontvangen de bezoekers gastvrij met een hapje en een drankje, muziek en tal van aanbiedingen waar iedere shopaholic blij van wordt.

Binnenstad als openluchtpodium
Piet Mondriaan was geïnspireerd door de dynamiek van de stad, in zijn geval New York. Tijdens de ShoppingNight zal de Haagse Binnenstad ook die sfeer uitstralen. Stichting Marketing Haagse Binnenstad heeft de ambitie om bezoekers cultuur te laten ervaren in de open ruimte. Daarbij is de binnenstad een groot openluchtpodium waar de buzz van de stad tot in de late uurtjes doorgaat. Wie deze lente door de stad wandelt, ziet dat Mondriaan goed vertegenwoordigd is door de ondernemers. Street art in de vorm van raamstickers kleuren heel Den Haag. Daar doet Stichting Marketing Haagse Binnenstad tijdens de ShoppingNight nog een schepje bovenop!

Kleur in de binnenstad
Het thema van de ShoppingNight Den Haag 2017 is Boogie Woogie Wonderland, een speelse variant gebaseerd op de titel van het laatste schilderij van Piet Mondriaan: Victory Boogie Woogie. Het stratenplan van New York inspireerde Mondriaan om dit schilderij te maken als plattegrond van de stad. De naam van het schilderij verwijst naar muziek waar Mondriaan erg van was gecharmeerd. Deze elementen komen terug op 30 juni. Wie een bezoek brengt aan de ShoppingNight waant zich in een wonderland waar het kleurenpalet van Piet Mondriaan op een eigentijdse manier wordt gecombineerd met zijn favoriete muziek. Een gele zone in de Hoogstraat, het stadscentrum kleurt blauw en een combinatie van kleuren in de Grote Marktstraat met red tape street art geven de binnenstad een vrolijke uitstraling. De Passage wordt omgedoopt tot sfeervolle jazzclub waar zwart-wit foto’s je mee terug in de tijd nemen. De primaire kleuren en de muziek dragen bij aan het ultieme urban nightlive gevoel, een mix van winkelen, muziek, cultuur en uitgaan tot middernacht.

Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.shoppingnight.nl.

ShoppingNight Den Haag viert tienjarig jubileum

Haagse binnenstad hangt de slingers op voor jarig evenement
Shoppen met korting is altijd een feest, maar op vrijdag 24 juni is shoppen in Den Haag extra feestelijk. De Haagse ShoppingNight viert dan haar tiende verjaardag en zet met het thema Celebrations de binnenstad op z’n kop. Natuurlijk zijn de straten versierd en zijn er foodtrucks, spelletjes en bandjes. De winkels zijn zoals altijd geopend tot middernacht en shopaholics kunnen hun hart ophalen met de mooiste aanbiedingen. Na middernacht kun je dan meteen je nieuwe outfit aan, want op diverse locaties in de Haagse binnenstad zijn after parties te vinden. Dus zet de datum in je agenda, want dit feestje wil je niet missen. Vanaf 17.00 uur staat de taart klaar.

Uitnodiging
Je bent hierbij uitgenodigd voor het leukste verjaardagsfeestje van het jaar. ShoppingNight viert haar tiende verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Celebrations is het thema en dus is de hele binnenstad versierd met slingers en ballonnen. Start je avond in één van de vele restaurants met de Goodiebag Bite, een heerlijke dagschotel inclusief goed gevulde goodiebag. Je bent dan helemaal klaar voor deze speciale avond. Overal op straat is entertainment. Er spelen bandjes, er wordt salsa gedanst en er zijn van allerlei spelletjes te doen en te zien. En dan niet de oud-Hollandse variant maar urban style, denk aan street basketbal en double Dutch springtouw, maar ook demo’s van bootcamps en free runners. Maar ook aan de kleine durfals is gedacht en speciaal voor hen is er het pleintje met de echte Mexicaanse pinata’s en draait de nostalgische draaimolen haar rondjes. De winkels zijn geopend tot middernacht en delen geweldige kortingen uit. Dj’s zorgen voor een op en top party stemming. Op straat en in de winkels wordt getrakteerd op bubbels en allerlei lekkernijen. Wie dan nog honger heeft: overal in de stad zijn foodtrucks te vinden die het smakelijkste streetfood serveren. En na middernacht gaat het feestje door met after parties en bioscoop nachtvoorstellingen met de beste feel good films.

Tien jaar ShoppingNight
ShoppingNight is door de jaren heen uitgegroeid tot een spectaculair evenement zoals geen ander. Het begon ‘klein’ met 50.000 bezoekers maar groeide al snel uit tot een groots evenement met ruim 100.00 bezoekers uit Den Haag en daarbuiten. Draaide het in het begin vooral om nachtelijke shopsessies met veel kortingen, tegenwoordig is het een compleet evenement met food, shopping en entertainment. ShoppingNight gaat met haar tijd mee en heeft ter ere van haar tiende verjaardag een nieuwe website (vanaf mei online). De speciale winkel app shopkaart.nl biedt wederom een secret service met geheime VIP-aanbiedingen, die je tijdens de avond door middel van push berichten ontvangt.

Overige informatie over ShoppingNight
Datum :        vrijdag 24-06-2016
Tijd :             17:00 uur – 0.00 uur
Entree :        gratis
Locatie :       Haagse binnenstad
Website :      www.shoppingnight.nl
Facebook :   www.facebook.com/ShoppingNightDH

Harten

februari 11th, 2019|0 Comments

De drie prachtige harten die vanuit elke ingang te zien zijn hangen tot maandag in De Passage! Tijd om helemaal in de Valentijnssfeer te komen.

Valentijnsdag

februari 11th, 2019|0 Comments

De Passage en haar winkels heten je van harte welkom tijdens Valentijnsdag. Gezellig struinen door de gangen van De Passage om vervolgens bij te komen met een heerlijk kopje koffie.

LED-scherm De Passage

februari 1st, 2019|0 Comments

Vanaf 24 januari is er op de gevel van De Passage een verbluffend dubbelzijdig LED-scherm met ambient effect te zien. Deze biedt een extra dimensie aan De Passage en de Grote Marktstraat.

December Inpakservice

december 8th, 2018|0 Comments

Een mooi ingepakt cadeau draagt bij aan de beleving van het
 geven én krijgen van een cadeau. Daarom biedt De Passage op de volgende dagen een inpakservice aan.