Give a girl the right shoes and she can conquer the world. Wie zei dat ook alweer? Inderdaad, Marilyn Monroe. En zij wist waar ze het over had! Sacha draagt deze uitspraak hoog in het vaandel. Want de winkel is het een waar paradijs voor schoenen-lovers.

Over deze winkel:
Winkel: Sacha
Wat: Shopwalhalla voor schoenen-addicts
Van Toen: De kleuren zwart, geel overheersten in het Sacha-interieur
Van Nu: Wit, strak en moderne winkel, marmeren vloer en spiegelwanden
Een bezoekje

aan Sacha laat vele schoenenharten sneller kloppen. Schoenen, laarzen, pumps en sneakers: overal waar je kijkt! Zwart overheerst de collectie: bikerboots met gespen, chelsea boots in lakleer en vele andere stijlen met details die jou tot een ware vamp maken. Ook de heren komen aan hun trekken hoor. Dandy instappers of stoere workerboots? Jij bepaalt!

De collectie

is van het authentieke Sacha-schoenenlabel, en blijft het hele jaar door verrassen met eigenzinnige stijlen voor dames en heren. Van stoere boots en sportieve stijlen tot elegante pumps. Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ en niet bang om een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze.

Lusthaves

dat zijn bij Sacha de accessoires en de tassen. Bij Sacha ben je aan het juiste adres om je look compleet te maken. Van een supercoole ketting tot de perfecte It bag. Allemaal lusthaves die je eindeloos kunt combineren met die nieuwe schoenen. Nu slechts nog even kiezen!

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

Sacha
Passage 75
2511 AC Den Haag