Astronautentrainer in De Passage

Afgelopen zaterdag 6 mei stond de astronautentrainer van SPACE EXPO weer in De Passage!

Space Expo Noordwijk:

In samenwerking met De Passage heeft Space Expo een speciale etalage ingericht in De Passage, in deze etalage is een originele replica te zien van een ruimtepak en een schaalmodel van een raket.

Space Expo:

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESTEC, de Nederlandse vestiging van ESA, the European Space Agency.
Leer alles over ruimtevaart en bekende astronauten zoals André Kuipers bij Space Expo in Noordwijk. De originele Soyuz capsule van André Kuipers is hier zelfs te zien.
Bij Space Expo maak je op leuke wijze kennis met ruimtevaart in al haar facetten. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

Ook zal er in De Passage en heuse astronauten trainer komen en er komen diverse prijsvragen. Blijf ons hier volgen of op de sociale kanalen voor meer info!

De Passage in 3D

Ga op één van de planeten stickers staan die te vinden zijn in De Passage en ga met uw telefoon naar www.depassage.nl/3d en ervaar de (on)aardse 3D experiences.

Al kijkend via uw smartphone ziet u De Passage veranderen in een nachtelijk ‘fantasie-planetarium’ met marsmannetjes, ruimtereizigers en speelgoed-raketjes.

planet passage

Astronautentrainer in De Passage

Space Expo

Zaterdagmiddag 18 maart 2017 start De Passage met een unieke beleving, er zal speciaal vanuit het ruimtevaartmuseum Space Expo een echte astronautentrainer komen; de MST astronautentrainer (de Multi-Axis Simulator Trainer, een apparaat waarmee in de beginjaren van de ruimtevaart astronauten getraind werden).

Het leukste ruimtevaartmuseum van Nederland, Space Expo, heeft een echte astronautentrainer op het festivalterrein gezet waarin je een deel van een echte training zelf kan meemaken.

Kom dus zaterdag aanstaande naar De Passage en waan je een echte astronaut!

Houdt onze website en social media in de gaten voor meer activiteiten en prijsvragen.

Planet Passage

De kap van de mooie, monumentale Passage in Den Haag wordt toekomst klaar gemaakt. Om dat te vieren kun je tijdens deze renovatiewerkzaamheden genieten van (on)aardse 3D experiences. Zie De Passage veranderen in een nachtelijk
‘fantasie-planetarium’ met marsmannetjes, ruimtereizigers en speelgoed-raketjes: net echt!

De renovatie wordt in de drie verschillende Passage gangen uitgevoerd. Elke gang heeft zo zijn eigen buitenaardse bezoekers. Om alle bijzondere bezoekers te zien, raden wij dus aan om per gang meerdere keren naar hen te speuren.

Leen een smartphonehouder bij jouw favoriete Passage winkel en ga mee op ruimtereis in De Passage! Iedere paar weken vinden er andere acties plaats.

Planet Passage is in 3D te beleven. Gewoon tijdens de openingstijden. In iedere gang is er een projectie te zien met een verschillend buitenaards thema.