Nieuws

/Nieuws

Harten

De drie prachtige harten die vanuit elke ingang te zien zijn hangen tot maandag in De Passage! Tijd om helemaal in de Valentijnssfeer te komen.

Valentijnsdag

De Passage en haar winkels heten je van harte welkom tijdens Valentijnsdag. Gezellig struinen door de gangen van De Passage om vervolgens bij te komen met een heerlijk kopje koffie.

LED-scherm De Passage

Vanaf 24 januari is er op de gevel van De Passage een verbluffend dubbelzijdig LED-scherm met ambient effect te zien. Deze biedt een extra dimensie aan De Passage en de Grote Marktstraat.

December Inpakservice

Een mooi ingepakt cadeau draagt bij aan de beleving van het
 geven én krijgen van een cadeau. Daarom biedt De Passage op de volgende dagen een inpakservice aan.

TINK AMAZING SHOP WINDOWS THE HAGUE 2018

Stem, zoek en win Als bezoeker van TINK kan je zelf bepalen welke etalages de publieksprijs gaan winnen. Dit kan je doen door met de TINKflyer in de hand de route te lopen en op deze flyer aan te geven wie volgens jou het verdient te winnen. De flyers liggen bij de deelnemende winkels en bij TINK stations. Dit zijn horecazaken in de binnenstad die allen een speciaal TINK aanbod aanbieden bestaande uit een warm [...]

Een succesvolle Black Friday

We willen graag iedereen bedanken die is gekomen naar Black Friday in De Passage en Den Haag centrum. We hopen dat iedereen is geslaagd en het is tijd om naar de mooie feestdagen toe te werken.