Hop & Stork. Een nieuwe zaak, een nieuw concept! Hop & Stork gaat namelijk zélf koffie branden en eigen chocola maken in het chocolade-atelier van de winkel. Terwijl jij aan je romige kopje cappuccino nipt, kun je met eigen ogen genieten hoe al dat lekkers voor je wordt klaargemaakt.

Over deze winkel:
Winkel: Nieuwe hotspot Hop & Stork
Wat: Topkwaliteit koffie & topkwaliteit chocola, zelfgebrand & zelfgemaakt
Van Toen: De twee ondernemers van Hop & Stork waren vroeger collega’s bij een bank
Van Nu: De mannen gaan hun droom achterna: jou verwennen met koffie en chocola!
Een bezoekje

aan Hop & Stork is echt een verwen-ervaring en de ultieme pauze tijdens werk of winkelen. Ook heel waarschijnlijk: je stapt er speciaal voor op de fiets, naar het monumentale pand van De Passage. “Even bijpraten met een vriendin in Hop & Stork!”. Al jullie zintuigen worden er geprikkeld; je kunt er ruiken, zien… en proeven natuurlijk.

De producten

zijn van ambachtelijke topkwaliteit en alles bij Hop & Stork is doordrongen van aandacht en zorg. “Wij gaan onze gasten blij maken met chocola en koffie”, zo luidt het missiestatement van de mannen achter de nieuwe zaak. In Zwitserland en Engeland eet men twaalf kilo chocola per persoon per jaar, in Nederland vier kilo. Dat zijn nog heel wat kilo’s blijdschap die wij Nederlands kunnen winnen dus.

Hop

komt van het Haagse hopje en stork is de Engelse vertaling van ooievaar, het symbool van Den Haag. Laat de ooievaar ook nog eens staan voor vruchtbaarheid en levensgeluk. Nou, voor addicts van chocola en koffie zijn dat inderdaad DE ingrediënten die het leven extra blijdschap geven: de engeltjes en smaken van Hop & Stork op je tong.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag  12:00-18:00
Dinsdag  10:00-18:00
Woensdag  10:00-18:00
Donderdag  10:00-19:00
Vrijdag  10:00-18:00
Zaterdag  10:00-18:00
Zondag  11:00-17:30

Adresgegevens

Hop & Stork
Passage 82
2511 AE Den Haag
070 345 5455