De mooiste kookwinkel die je je maar bedenken kunt. Het is een Walhalla voor de liefhebber die van koken houdt. Je vindt hier altijd iets wat je nog niet had, of waarvan je niet wist dat je het zo graag wilde hebben. Kookboeken, demo’s, servies, pannen, messen, bakspullen, en een grote collectie espressomachines, zowel met piston als automastisch.

Over deze winkel:
Winkel: DOK – Home of Cooking
Wat: De mooiste kookwinkel van Den Haag
Van Toen: De chique presentatie
Van Nu: De nieuwtjes, uitverkoopjes, leuke acties

Een bezoekje 


aan DOK – Home of Cooking is een feest voor iedereen die houdt van mooi en uitgebreid tafelen en alles wat daaraan vooraf gaat. Uit alle windstreken komen kookfanaten voor DOK naar De Passage. Design is het verbindende woord in de collectie. Check de agenda op www.dokhomeofcooking.nl en Dok Facebook, want bijna elke zaterdag is er iets te doen of te proeven, met medewerking van veel bekende chefs!

De collectie 


omvat alle mooie keukenmerken: Alessi, Iittala, Le Creuset, Schott Zwiesel, Bodum, Fissler, Demeyere, Mauviel, Kai, Big Green Egg, WMF, Rösle, Wusthof, Zwilling, Jura, Bezzera, en nog veel meer. Weten we nog niet precies wat we gaan maken vandaag, dan is er een fantastische collectie kookboeken voor eindeloze inspiratie. Heb je nog geen rookoventje? Toe aan een nieuw espressoapparaat? Er is maar één place to be en dat is DOK Cookware.

Live in DOK!

 
DOK is meer dan alleen een winkel: het is ook een PODIUM voor masterchefs en kookadepten. De geheimen van de slow juicer, de ware risotto, zijdezachte smoothies of de vers gerookte zalm, de agenda zit vol met zalige demonstraties en workshops. Check de website en geef je op voor de nieuwsbrief!

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

DOK Cookware
Passage 19
2511 AB Den Haag
070 3469696