Carré d’artistes

Je zoekt een mooi kunstwerk voor boven je bed in je nieuwe huis. Een goede reden om BLIJ te worden van iets HEEL moois. Of gewoon een bijzonder cadeau voor een hele goede vriend of vriendin. Gevonden. Kom naar Carré d’artistes, een huis vol betaalbare, originele kunstwerken van nu, in De Passage.

Over deze winkel:
Winkel: Carré d’artistes
Wat: Betaalbare, unieke kunst voor iedereen
Van Toen: Het rijke gevoel van kunst kopen en bezitten
Van Nu: De collectie en de betaalbaarheid (4 formaten voor 4 vaste prijzen)
Een bezoekje
aan Carré d’artistes geeft meteen energie omdat de sfeer zo kleurrijk, niet-gekunsteld en makkelijk is. Je kunt er fluitend en geheel vrijblijvend neuzen in de originele kunstwerken van ongeveer 20 internationale kunstenaars. Kunst toegankelijk en laagdrempelig(er) maken is nu juist de CRUX van deze internationale keten van galerie-winkels (ook in o.a. New York, Barcelona, Parijs).
De collectie

omvat het originele en unieke werk van 20 kunstenaars. Het vinden van de juiste klik met een schilderij, enig in zijn soort, is soms een kwestie van geluk, soms een kwestie van nauwkeurig zoeken… De medewerkers van Carré d’artistes zorgen dat je het vindt.

Leveren en ruilen

Gemak dient de mens. Inlijsten gebeurt ter plekke dus u kunt direct zien hoe uw kunstwerk, ingelijst en wel, uitziet. U neemt uw aankoop dus direct kant-en-klaar en stijlvol verpakt mee. Ook een prettige zekerheid: ruilen binnen 14 dagen is geen probleem. De wereld van Carré d’artistes heeft ZO veel te bieden, dat je je eigen definitie van vervoering er ongetwijfeld kunt vinden.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

Carré d’Artistes
Passage 16
2511 AB Den Haag