BLACK FRIDAY 2018

Black Friday in De Passage was een groot succes. De drukte van het winkelend publiek bracht een prachtige sfeer met zich mee en daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. Ons promo team heeft de hele dag vol energie gezorgd voor het verspreiden van extra korting. Er werd volop geshopt en de winkels hadden extra hun best gedaan om de boel mooi aan te kleden. Ook hebben we veel van onze gasten tijdens hun aankopen blij kunnen maken met een mooie shopping bij van De Passage, op naar de kerst!

Tijdens Black Friday zullen onze promo dames flyers uitdelen in De Passage. Op deze flyers staan kortingcoupons die je kunt inleveren bij onze winkels in de Passage. Je ontvangt niet alleen de korting die op de coupon staat, maar je maakt bij een selectie winkels ook kans op een mooie exclusieve De Passage Shopper Bag!

Aankomende vrijdag is het zover: Black Friday! Tijd om het kerst shopping seizoen in te luiden. In het stadscentrum zullen er verschillende leuke kortingen en deals worden aangeboden, dus mis het niet!Black Friday is de dag dat officieel het Kerst Shopping seizoen wordt ingewijd. Dit wordt door onze winkels gedaan door speciale aanbiedingen en kortingen. De naam Black Friday werd voor het eerst in 1966 geïntroduceerd door Earl Apfelbaum, een handelaar in postzegels. Hij gaf aan dat ‘Black Friday’ een term was die werd gebruikt door de politie in Philadelphia. Zij gebruikte de term om de verkeersdrukte rond Thanksgiving aan te duiden.

Ontdek dit jaar Black Friday in De Passage. Of je nou opzoek bent naar een gezellige plek om een kopje koffie te drinken, of een leuke kersttrui, bij De Passage ben je door de diversiteit aan winkels aan het juiste adres. Er zullen veel speciale deals en kortingen zijn in de binnenstad van Den Haag deze dag, dus wees erbij! Als je benieuwd bent welke winkels mee zullen doen aan de Black Friday actie, houd dan onze sociale media in de gaten.