Stem, zoek en win

Als bezoeker van TINK kan je zelf bepalen welke etalages de publieksprijs gaan winnen. Dit kan je doen door met de TINKflyer in de hand de route te lopen en op deze flyer aan te geven wie volgens jou het verdient te winnen. De flyers liggen bij de deelnemende winkels en bij TINK stations. Dit zijn horecazaken in de binnenstad die allen een speciaal TINK aanbod aanbieden bestaande uit een warm drankje en een versnapering. Zo kun je tussen het stemmen door even rustig bij TINKEN. Lekker! Stemmen kan tot en met 19 december. Bekijk de etalages goed, want wie weet vind je daar Tinker bell. Zij verstopt zich in één van de vele deelnemende etalages. Degene die TINK vindt, wint! Maak een selfie met TINK, post deze op Instagram en/of Facebook voorzien van de hashtag #tinkthehague en maak kans op fantastische prijzen. Zoals een set design TINK-oorbellen of een hotelovernachting voor twee! Zodra Tinker bell ontdekt is, fladdert ze verder en verstopt zich weer in een volgende etalage.