Sinds 1897 is Keiser en Zoon al onderdeel van de historische Passage. Deze unieke winkel is naast postzegelhandel een museum, tentoonstelling en snuffelaarsparadijs in een. Een bezoek aan Keiser en Zoon is een sentimental journey door de periode van voor de digitale wereld.

En zoals er in tijden van vooruitgang en ontwikkeling een groeiende belangstelling is voor nieuwe snufjes, blijft onze historie altijd van belang. Ook zo in de wereld van de post, met brieven, postzegels en ansichtkaarten. Het behoud van onze geschiedenis zoekt nieuwe locaties om dit tentoon te stellen aan belangstellenden. Postzegels en ansichtkaarten vinden hun weg richting veilinghuizen en musea. En zo ook onze Keiser en Zoon. De winkel zal zaterdag 27 oktober haar deuren sluiten voor haar publiek. Een einde van een tijdperk. Een tijdperk ingehaald door de digitale revolutie, maar nog steeds met een drang naar deze romantische oude tijden.

Andre Hilgersom, sinds 1980 werkzaam in De Passage, zal zijn passie verder brengen in het Haagse veilinghuis Rietdijk, deze bestaat volgend jaar zelfs 100 jaar. Alwaar hij verder gaat met het vertellen van zijn prachtige verhalen over postzegels aan filatelisten, geïnteresseerden en nieuwsgierige bezoekers.

We nemen afscheid van een ondernemer van het eerste uur, meebouwend aan De Passage zoals deze nu is. The Shopping Heritage of The Netherlands.