Dit jaar werd er weer volop gestemd op de prachtige etalages van de ondernemers in Den Haag. Voor de 5e keer op rij werd Tink Amazing Shop Windows The Hague georganiseerd en ook deze keer gingen de ondernemers onderling de strijd aan om de waardering van de jury en het publiek te verkrijgen voor de mooiste, leukste of meest bijzondere etalage. Waarbij het thema ‘A Royal Winter’ was, geïnspireerd op de Britse ‘Royal Collection’ (Kunstcollectie van het Britse Koninklijk Huis met werken van Nederlandse Gouden Eeuw-schilders, nu te bewonderen in museum het Mauritshuis).

Ook de ondernemers in de Passage hebben natuurlijk weer meegedaan maar behoorden helaas dit jaar niet tot één van de winnaars.

Meer informatie over de winnaars en de wedstrijd: www.tinkthehague.com

winnaars

68-bijenkorf

57-dok

55-calexis

56-p-w-akkerman2

59-van-os2 58-calexis