Elke zaterdagmiddag theatervoorstellingen in het hart van de Passage.

In de maand december presenteert de Koninklijke Schouwburg een divers programma op verschillende plekken in de Haagse binnenstad speciaal voor het winkelend publiek. “We wilden dit jaar het Haagse publiek op een originele manier verrassen in onze eigen stad”, aldus directeur Simon van Driel. Op zaterdag 10, 17, 24 & 31 december zijn er tussen 13.00 en 15.00 uur previews van voorstellingen te zien bij de kerstboom in de Passage. Ook komt de schouwburg naar de Haagsche Bluf. Hier is in een van de etalages de Grote Zaal van de schouwburg nagebouwd en ervaart men het gevoel van op het toneel staan.

Intieme liedjes van Tim Akkerman en klassieke muziek van Musica Poëtica

De pop-up schouwburg in de Passage start zaterdag 10 december met Tim Akkerman. De bekende Hagenaar speelt sinds enige jaren solo en speelt om 13.30 & 14.30 uur onder de metershoge kerstboom. Ook gaan kaarten voor zijn solo concert op 24, 25 & 27 november 2017 dan in de verkoop. Naast Akkerman verrast o.a. het klassieke gezelschap Musica Poëtica, Dickens-verteller Ashley Ramsden en de cabaretiers van de Ouds & nieuwsshow gedurende deze zaterdagen het winkelend publiek.