A Royal Winter is dit jaar het thema voor TINK Amazing Shop Windows The Hague

Een gevoel van royale weldaad of misschien wel van koninklijke elegantie of vorstelijke kou. Het is nog even afwachten, maar één ding is zeker: de etalages van de Haagse Binnenstad hebben net die extra feestelijke winter twinkeling die de Haagse Binnenstad zo bijzonder maakt tijdens de decembermaand. TINK Amazing Shop Windows, de grote winteretalagewedstrijd gaat haar 5e editie in en dit jaar is het thema “a Royal Winter”.

De winter in Den Haag is Royal

Den Haag is bekend als de hofstad van Nederland, maar tijdens de wintermaanden leggen ze er net dat laagje goudstof over waardoor de Haagse Binnenstad de glinstering krijgt die een echte winterstad nodig heeft. De historische binnenstad is dan op haar best met de mooie verlichting, bijzondere winteretalages en de versierde kerstbomen.
Dit jaar is het thema voor de etalages “a Royal Winter” geïnspireerd op de bijzondere tentoonstelling in het Mauritshuis, “Hollanders in huis: Vermeer en tijdgenoten uit de Britse Royal Collection” (geopend tot 8 januari 2017). Niet dat alle etalages er uitzien als de schilderijen uit de tentoonstelling waaronder werken van Vermeer en Van Goyen. Maar ze hebben wel dat Royal tintje, wat je ook weer voelt en proeft tijdens de Royal Christmas Fair, de luxe kerstmarkt op het sfeervolle Lange Voorhout (15 tot 23 december). Vorstelijk winter winkelen doe je in de Haagse Binnenstad.

TINK Amazing Shop Windows The Hague – de wedstrijd, de prijzen, de route

Wie is er het mooiste van de binnenstad? Het klinkt bijna als de woorden van een bekend sprookje. Maar toch is dat de vraag die de ondernemers en de bezoekers in de maand december in de binnenstad bezighoudt. Met spanning wordt dan ook uitgekeken naar de creatieve invulling van het thema van dit jaar “a Royal Winter”. De etalagewedstrijd TINK start op 8 december, op 20 december worden de winnaars bekend gemaakt. Niet alleen een jury beoordeelt de etalages maar ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. Door te stemmen via facebook, website of het stemformulier, kun je mooie prijzen winnen waaronder 150 Euro shop tegoed. Het fotograferen van het figuurtje Tinkerbell, telkens verdekt opgesteld in één van de vele etalages, levert ook mooie prijzen op.

Met dank aan een flyer met daarop een route langs alle deelnemende winkels (ruim 90) hoeft het publiek geen etalage te missen. De etalages zijn dan nog te zien tot 25 december.

Over TINK

TINK Amazing Shop Windows is een winterevenement waarbij Den Haag zich wil onderscheiden als internationale winterwinkelstad. TINK is een initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad en duurt van 8 december tot en met eerste kerstdag.

Website: www.tinkthehague.com

Kom vanaf 8 december naar De Passage en bekijk al onze mooie winkeletalages en STEM!