Vol zelfvertrouwen, sterk en stijlvol. Dat is de WAM Man. Het merk WAM Denim is er voor leiders op elk gebied, zoals de bedrijfsfilosofie van WAM Denim luidt. Leiders in de zakenwereld, in de politiek, sport of fashion. De kleren van WAM Denim onderstrepen hun succes. Maakt toch nieuwsgierig, mannen? In De Passage vind je jouw winkel.

Over deze winkel:
Winkel: WAM Denim
Wat: Mannenmode voor échte mannen
Van Toen: Oprichters begonnen in 2011 met klein kraampje
Van Nu: WAM Denim label worldwide
Een bezoekje

aan WAM Denim brengt je in een paradijs van denim. Broeken, hemden, petten, shirts; alles is van sterk en stoer materiaal gemaakt en straalt power uit. Dat betekent niet dat álles van denim is, ook leer en andere materialen passeren er de revue. Trakteer jezelf op een prachtig lederen motorjack of ga voor zo’n wollen – helemaal hot – sweater met colour print. En ja, ze hebben er wel héél véél verschillende soorten spijkerbroeken inderdaad.

De collectie

is gemaakt met oog voor detail, straalt finesse uit en bevat stoutmoedige kleuren. WAM Denim is er voor mannen die durven te kiezen in het leven en dat extra aanzetten met een eigenzinnige en onorthodoxe kledingstijl. De winkel begon met het eigen merk WAM Denim en verkoopt nu ook andere merken van eigen snit als Arya Boy, Yachting en Gaznawi.
Overhemden

verkoopt WAM Denim in grote getale; de aantallen liggen maar liefst op 300.000 per jaar! Dus zoek je nog een passend hemd voor je nieuwe maatpak, geheid dat WAM Denim er een voor je heeft. Ook bekende Nederlanders weten WAM Denim te vinden. Albert Verlinde, Lange Frans, Yes-R, het Schotse medium Derek Ogilvie, Jeroen Latijnhouwers en presentatrices van SBS shownieuws lopen er mee weg.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

WAM Denim
Passage 62F
2511 AE Den Haag