Ontdek Smoothie Company en geniet van de heerlijke en gezonde producten die hier te vinden zijn! Smoothie Company is ervan overtuigd dat gezond eten voor onderweg ook snel, makkelijk en vooral heel lekker kan zijn! Bij Smoothie Company vindt je de lekkerste juices en smoothies van de beste kwaliteitsproducten. Naast gezonde sappen kun je bij Smoothie Company ook heerlijk gezond lunchen of snacken.

Over deze winkel:
Smoothie Company

is op een missie om iedereen een 100% gezond alternatief te bieden voor het ongezonde eet- en drinkaanbod onderweg. Je vindt hier de lekkerste juices en smoothies van de beste kwaliteitsproducten, kraakvers of direct van het land ingevroren. Altijd onbewerkt en bordevol gezonde voedingsstoffen. Een verademing voor mensen die doorgaans onderweg verordeeld zijn tot een ongezonde hap.
Met behulp van krachtige sapcentrifuges en blenders haalt Smoothie Company het beste uit de producten.
Heb je liever wat anders? Bij Smoothie Company zijn ook gegrilde sandwiches, verassende salades, hartverwarmende soepen, verse yoghurt met krokante granola en gezonde snacks te vinden!

Juice

Juices worden hier gemaakt met behulp van een krachtige sapcentrifuge. Verse groentes en fruit gaan langs een snel draaiende rasp om zo al het sap van de vezels en vruchtvlees te scheiden. Het pure sap barst van de gezonde voedingsstoffen die makkelijker door het lichaam opgenomen kunnen worden. Een juice geeft een directe boost voor je gezondheid waar geen vitaminepil tegenop kan. Je eetmoment compleet maken? Combineer een juice dan met een grilled sandwich, salade of yoghurt met granola.

Smoothie

Smoothies worden bij de Smoothie Company gemaakt met een blender. Het vlijmscherpe mes maalt bevroren fruit en groentes samen met versgeperst sap, yoghurt of notendrank fijn tot een stevige drank. Aan de smoothie worden eventueel nog zaden en andere superfoods toegevoegd, extra gezond maar vooral extra lekker. Omdat de vezels er niet uit worden gezeefd zit je van een smoothie lekker lang vol, een prima maaltijdvervanger dus!

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

Smoothie Company
Passage 67
2511 AC Den Haag