Nieuws

/Nieuws

De Betovering

Deze herfstvakantie is er weer een nieuwe Betovering. Neem je kids mee naar Binnenstad Den Haag en plan een bezoekje in aan het leukste jeugdfestival van de hele wereld en omstreken! Dit speciale straatfestival is natuurlijk ook te vinden in De Passage, wil je meer weten over het programma? Kijk dan op www.debetovering.nl/programma.

Draagkoets

Morgen zal er bij de prinsjesmarkt in De Passage een act plaatsvinden met een prachtige ouderwetse draagkoets. Deze wordt voorbewogen door twee chique lakeien.

Prinsjesmarkt in De Passage

Dinsdag is het Prinsjesdag en is er Prinsjesmarkt in De Passage van 10.00 tot 17.00 uur. De kramen worden voor de winkels in de passage opgesteld en feestelijk versierd. Voor u zijn er ook leuke oranje kroontjes beschikbaar om deze dag te dragen.

Stijlvol shoppen

De nieuwe shoppingroute van This is The Hague neemt je mee langs de meest stijlvolle winkelstraten van de Haagse binnenstad: van de historische Passage en de Hoogstraat via het koninklijke Noordeinde naar de chique Denneweg en Frederikstraat. Zie https://denhaag.com/nl/routes/stijlvol-shoppen voor de route en http://www.depassage.nl/plattegrond/ voor een overzicht van al onze winkels.

Prinsjesdag 2017

Volgende week dinsdag is er weer Prinsjesdag! De Passage is natuurlijk de gehele dag geopend. Tot dan!   Meer info op: https://denhaag.com/nl/prinsjesdag en http://prinsjesfestival.nl/

Facelift dak de Passage

In juli 1976 kreeg de Passage een facelift door de verbetering van het nu nog steeds zo prachtige dak.