Nieuws

/Nieuws

Kerstbrochure

In onze winkels in De Passage is een speciale kerstbrochure te vinden met diverse aanbiedingen van o.a. DOK, Hop & Stork, Sam Friday, Van Os, OWN Days, The Body Shop en Popocatepetl.

Fotowedstrijd Kerstboom De Passage

Maak jij de mooiste foto van onze kerstboom in De Passage? Doe dan mee met onze fotowedstrijd en WIN een overnachting in Novotel Den Haag City Center! Stuur tot 7 januari 2018 jouw mooiste foto van de grote kerstboom in De Passage naar: foto@depassage.nl of tag ons op Facebook: @PassageDenHaag of Instagram: @depassagethehague en maak kans op een overnachting in het Novotel hotel! Op vrijdag 22 december tussen 18:00 en 20:00 serveren wij tijdens het foto’s maken koffie, thee en chocolademelk.

Agenda Kerst 2017

Vier de komende feestdagen in de Passage met onze inpakservice, koren, theater en nog veel meer gezelligheid!

Flash Mob Finnish Female Choir TAIKA – Den Haag

Het Finse Vrouwelijke Koor TAIKA uit Den Haag vierde 100 jaar onafhankelijkheid van Finland op 6 december 2017 met Flash Mob die werd gemaakt in De Passage, Den Haag!

Sam Friday 1 jaar

Aanstaande zaterdag, 2 december bestaat Sam Friday Den Haag alweer 1 jaar. Kom dit met ze vieren! Vanaf 12:00 uur hebben zij de champagne koud staan en geven zij een korting weg van 20+1=21% op alles. Tot zaterdag!

Duik in Den Haag

Duik in Den Haag en dompel je onder in alles wat de stad aan zee te bieden heeft. Laat je inspireren op https://denhaag.com.