MicaBeauty is een merk dat wereldwijd als een magneet gaat. En dat is maar goed ook, want het heeft met zijn producten — allemaal op natuurlijke basis — ons de mogelijkheid gegeven om te stralen puur natuur. In Den Haag hebben wij het geluk dit elegante beautymerk op basis van 100% mineralen te verwelkomen in een prachtige shop in De Passage, voor huid & haar.

Over deze winkel:
Winkel: ‘One stop shop’, voor huid, haar en 100% mineralen make-up
Wat: Een merk dat zich onderscheidt door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken
Van Toen: In 2001 start MicaBeauty met 100%-minerale make-up
Van Nu: Revolutie! Nu 200 verkooppunten wereldwijd: tweede winkel in Nederland
Een bezoekje

aan deze prachtige winkel doet je van binnen glanzen. Want het interieur is van zichzelf al blinkend en elegant. MicaBeauty weet wat schoonheid betekent: stralen via de natuurlijke weg. Zoals micare ‘stralen’ betekent in het Latijn, zo is het merk erop gericht alleen producten voor jou op de markt te brengen, die je huid en haar op z’n mooist laten zien, en die ze op de lange termijn verbeteren.

Het geheim

zijn de mineralen. In ‘reguliere’ make-up worden parabenen en andere onnatuurlijke ingrediënten gebruikt als gluten en phthatales die je huid en haar aantasten en op de langer termijn verouderen. De filosofie van MicaBeauty van slechts het gebruik van natuurlijke ingrediënten en mineralen, bewaren en versterken jouw schoonheid juist.

De producten

voelen allen extreem licht aan om te dragen. Je zult het verschil ervaren ten opzichte van reguliere make-up. Of je nou mascara draagt, nagellak, of een blush, je voelt niet dat je make-up op hebt, terwijl de producten zich ondertussen natuurlijkerwijs aanpassen aan jou huid en deze beschermen tegen UVB en UVA-stralen. Over natuurlijke chemistry gesproken! Wandel de winkel binnen en ervaar het zelf, MicaBeauty laat je glanzen. Puur en mooi zoals je echt bent.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag  12.00 – 18:00
Dinsdag  10.00 – 18:00
Woensdag  10.00 – 18:00
Donderdag  10.00 – 21:00
Vrijdag  10.00 – 18:00
Zaterdag  10.00 – 18:00
Zondag  12.00 – 17:00

Adresgegevens

MicaBeauty
Passage 28-30
2511 AD Den Haag