Dé plek voor alle topmerken, voor de man en de vrouw: dat is Men at Work. Al twintig jaar staat het unieke winkelconcept sterk in het straatbeeld van de Benelux. Want waar haal jij die mooie denim, dat must have-paar sneakers of die soepele zomertop, in een interieur waar art lovers hun vingers bij kunnen aflikken? Precies, bij Men at Work.

Over deze winkel:
De Winkel:  Toonaangevende multibrand retailer in de Benelux
Wat:  Jeans, tops, bottoms, sweaters, jackets, accessoires en footwear
Van Toen:  In 1995 opende Marcel van Gelderen zijn eerste Men at Work in Eindhoven
Van Nu: XL-stores met méér footwear, denim én: podia, expo’s en pop-up
Een bezoekje

aan Men at Work doet een mens goed. Met de selectie van kleding en schoenen van topmerken is het geheid scoren. En de entourage van de winkel — vooral die van de XL-store (De Passage!) — geeft je bovendien voeding voor de ziel. Even uitleggen: XL-stores bieden een podium aan beeldend kunstenaars, fotografen, designers, graffiti-artiesten of andere creatievelingen. Tijdens het winkelen pik jij dus ook nog even een boeiende expo mee en kun je zelfs tot aanschaf van kunst overgaan.

De merken

zijn van opkomend kaliber, gericht op de trends van hier & nu. Neem: Colourful Rebel, Minimum, Eleven Paris en All About Eve. En ook klassiekers op het gebied van denim als Levi’s, G-Star, Scotch&Soda, Hilfiger Denim en Nudie Jeans tref je er standaard in het assortiment. Naast een uitgebreide collectie aan jeans kun je bij Men at Work eveneens terecht voor tops, bottoms, sweaters, jackets, accessoires en footwear.

Footwear

daar gaan we nog even op door. Want het is niet alleen kleding dat de klok slaat bij Men at Work. Het multibrand lanceerde in 2007 al zijn schoenenconcept Footwork en verkoopt sindsdien een zeer gevarieerde collectie sneakers, laarzen, pumps en schoenen. In de XL-stores krijgt footwear tegenwoordig zelfs éxtra de ruimte. Oriënteer jij je graag ook online? Bepaalde labels en items verkoopt Men at Work zelfs exclusief in zijn webshop.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adresgegevens

Men at Work
Passage 62b
2511 AE Den Haag
070-7820407