Mango was al een begrip in Den Haag, ruim tien jaar lang. De collectie groeide en werd een jaar geleden aangevuld met Mango Kids. Omdat de complete collectie niet meer in het oude pand op de Venenstraat paste, is er nu een spiksplinternieuwe Mango in De Passage. De Venenstraat wordt nu He by Mango, Mango in De Passage is speciaal voor dames en kinderen.

Over deze winkel:
Winkel: MANGO
Wat: Dames- en kidsmode
Van toen: Mango in de Venenstraat
Van nu: Mango woman & kids in één pand
Een bezoekje
aan Mango in De Passage is een must voor vrouwen en kinderen. De winkel is de derde grootste van Nederland, met wel 900 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Véél ruimte met véél rokjes, topjes, jassen, schoenen, vestjes, accessoires en noem maar op – alles waar vrouwen en kinderen blij van worden.
De collectie

van Mango staat voor de jonge, modebewuste urban vrouw tussen de 18 en 40 jaar. De kidscollectie verruimt die collectie dus vanaf 0+. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je lekker te voelen, omdat wát je draagt ook LEKKER zit. Ouders kunnen hun hart ophalen bij al die leuke kleertjes, voor jongens en meisjes. En als ze oud genoeg zijn, bepalen de kinderen natuurlijk gewoon zelf wat ze aantrekken.

On trend

is wat Mango Mango maakt. Maar ook tijdloos, omdat Mango’s stijl goed te combineren valt met hippe items of karakteristieke prints die vooral voor een seizoen interessant zijn. Daarnaast kent het merk ook een mooie casual collectie met populaire jeans en shirts. Internationale sterren droegen al bij aan de collecties, zoals Scarlett Johansson en Penelope Cruz. Komt dat zien!

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

MANGO
Spuistraat 27
2511 BC Den Haag