De winkel Kult, ‘dochter’ van de Görgens Gruppe (honderd kledingzaken in Europa), is bij menig Nederlander al vrij bekend; men rijdt er speciaal voor naar de buren. Nu wil het Duitse modemerk ook de Nederlandse markt veroveren, en daarvoor komt het speciaal… naar Den Haag toe. Jawel, in het hart van De Passage.

Over deze winkel:
Winkel: KULT
Wat: young fashion (feminine & masculine), trendy & kwalitatief
Van Toen: Duitsland en contreien
Van Nu: Eerste Nederlandse vestiging in De Passage
Een bezoekje

aan Kult is een verrassing. Eigenlijk willen ze bij Kult niet teveel kwijt over de nieuwe winkel in De Passage. “We hebben ongelooflijk veel zin om Nederland ook te laten kennismaken met ons modemerk, maar we willen graag dat Nederlanders zonder verwachting zich laten verrassen.” Spannend hoor!

De collectie

die is niet mis (oké, toch een tipje van de sluier). Behoorlijk strak, glamorous en trendy – merken als G-star, Oakwood, Wellensteyn, maar ook Alife & Kickin, Superdry en Eleven Paris. Eigenlijk heel fijn zeg, een nieuwe winkel waar je weer een totaal nieuwe collectie van prachtmerken tot je beschikking hebt.

Multi-brand

daar gaat het winkelconcern prat op. Net als z’n broertjes- en zusjeswinkels in Duitland, Oostenrijk en Spanje, verkoopt Kult in Nederland ook véél merken. Je kunt er basics vinden, maar ook meer stijlvolle kleding. En hadden we al gezegd dat de winkels allemaal architectonisch strak zijn ingericht? Tja, misschien zijn we met Kult in De Passage wel gewoon een beetje trots.

Nieuwsberichten

asr_depassage_website_beelden_390x390_kult

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

KULT
Grote Marktstraat 44A
2511 BJ Den Haag