De deli counter van Dungelmann is een vrolijk ingerichte winkel met prachtige foto’s van de sinaasappels, espressobonen en andere verse waren die bij deze take-away bereid en wel over de toonbank gaan. Dungelmann, klinkt je dat bekend in de oren? Precies. En ze hebben nu iets nieuws, luister maar.

Over deze winkel:
Winkel: Deli counter van Dungelmann
Wat: Take-away delicatessen
Van Toen: Huisgemaakte gehaktballen en croquetten
Van Nu: Seizoenssoepen en héél veel andere heerlijken
Wil je weten

of een Hagenees een échte Hagenees is, dan kun je ‘m namelijk vragen naar de gehaktballen en croquetten van Dungelmann. Bij een échte Hagenees zal er geheid een kreetje van herkenning volgen. Of nog beter, het water ‘m direct in de mond lopen. Dungelmann is een begrip in Den Haag. Eerst was er de slagerij. Toen de Brasserie. En nu:

De deli counter

Dat is de derde winkel van Dungelmann. De deli – in De Passage. De take-away voor betaalbare delicatessen uit het vuistje, of voor onder de arm mee naar huis. Onder andere luxe broodjes (ook spelt), warme gegrilde panini’s, Nespresso koffie, overheerlijke muffins, biologische sappen en smoothies. En soepen.

Soepen?

Inderdaad. Waar Dungelmann beroemd is om z’n croquetten en gehaktballen (in de andere twee winkels worden er in totaal zo’n 3000 stuks per week verkocht), wil het nu groot worden in mooie soepen. Pompoen, meloen, erwten; voor elk seizoen een passend lekkernij en héél betaalbaar. Vanaf € 2,50 krijg je al een bekertje mee. Mmmm.

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Adresgegevens

Dungelmann
Passage 65
2511 AC Den Haag