Toen vrouwen hun haar nog toupeerden en neonkleuren je-van-hét waren, kwam Douglas in Nederland op de markt (inderdaad, in de jaren tachtig!). In het nieuwe millennium bleef en blijft Douglas leider op het gebied van beauty. Ook voor mannen, dat hoeven we in deze ‘jaren tien’ niet meer uit te leggen natuurlijk.

Over deze winkel:
Winkel: Douglas
Wat: Parfumerie en beautyproducten
Van Toen: De cadeauverpakking – daar deed je het ongeveer voor
Van Nu: Nog altijd, die fijne aandacht voor de klant
Een bezoekje

aan Douglas is een cadeautje voor jezelf, ongeacht voor wie je leuke presentjes zoekt. Lekker flaneren langs de vele merken en je laten inspireren door de laatste beautytrends. Met heerlijke verzorgingsproducten en verwennerijtjes thuiskomen. En nog prachtig ingepakt ook!

De producten

– altijd het nieuwste van het nieuwste én van uiteenlopende merken dus (Micheal Kors, Annayake, Benefit en Smashbox!). In de winkel vinden direct demonstraties plaats op een podium, zodat je als gebruiker direct weet hoe je er thuis mee aan de slag gaat. Je mag ruiken, smeren, voelen, ervaren en genieten, zodat het bezoekje zelf al een uitje is an sich.

Het goeie nieuws

is dat je er nu ook voor langs De Passage kunt. De tweede en nieuwste Douglas-winkel in Den Haag. En wil je niet alleen gaan, neem je lekker een vriendin mee. Of, stuur je je liefje op pad, die weet vast wel iets moois voor jou te vinden…

Nieuwsberichten

Openingstijden

Maandag 12:00 – 19:00
Dinsdag 10:00 – 19:00
Woensdag 10:00 – 19:00
Donderdag 10:00 – 19:00
Vrijdag 10:00 – 19:00
Zaterdag 10:00 – 19:00
Zondag 12:00 – 19:00

Adresgegevens

Douglas
Passage 62C
2511 AE Den Haag